–   Chytrý dům

S Loxone se váš dům či byt stane inteligentní. Bude ovládat techniku tak, aby vám bylo dobře, byli jste v bezpečí a zároveň šetřili. K tomu budete mít v každé místnosti jednoduché ovládání jedním tlačítkem. Jako bonus získáte aplikaci, se kterou máte vše pod palcem kdekoli na světě. Loxone přitom respektuje soukromí – nikam neposílá vaše data. 

Podívejte se, jak takový chytrý dům vypadá

Srdcem je Miniserver. Přesně rozpozná, kdy je třeba např. zhasnout a pošle potřebné povely na dané zařízení. Podle vašich individuálních potřeb samozřejmě! Jednoduše řečeno: Miniserver za vás převezme nespočetné množství úloh, a tím vám pomůže ušetřit drahocenný čas. Zvyšuje se vaše životní pohodlí a bezpečnost a současně klesá spotřeba energie.

Osvětlení, stínění, topení, multimédia a další technologie jdou ruku v ruce s Loxone bez jakékoliv činnosti z vaší strany. Například Meteostanice informuje Miniserver o poloze slunce, na základě této informace se spouští a naklápí žaluzie. Jakmile budete chtít změnit nastavení podle vašich preferencí, můžete to jednoduše udělat pomocí Loxone aplikace nebo dalších ovládacích prvků.

Katalog příslušenství ke stažení ZDE.

Každý má o míře automatizace ve své domácnosti jiné představy, má jiné finanční možnosti a disponuje různými technologiemi. Loxone je úžasně flexibilní a nabízí řešení pro každého. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Jaké služby vám můžeme nabídnout?

Projekt

Na základě poznání vašich potřeb a přání vybereme vhodná zařízení a funkce a připravíme projektovou dokumentaci.

Instalace

Připravíme kabeláž a rozvaděč, zapojíme všechna zařízení, namontujeme zásuvky, tlačítka, světla a vše otestujeme.

Konfigurace

Zařídíme, že ovládání bude snadné. Díky automatizaci budete mít vše pod kontrolou .

Servis

Předáním projektu a faktury naše služby nekončí. Jsme vám k dispozici i pro následná rozšíření, úpravy či opravy.

Podrobné informace a objednávky:

Můžete také vyplnit formulář ZDE.